Rreth Nesh

Hoteli yne eshte i vendosur ne nje vend te persosur dhe vetem 10 metra larg detit. Kur qendroni me ne u ndjeni si ne shtepi dhe do te jeni shume te kenaqur kurte largoheni.

Hotel Piccolino Bookings Partners: